Corona update Koninklijke Fanfare U.L.T.O.

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. annuleert activiteiten door oplaaiing Corona virus.

Muziek verbindt. Muziekverenigingen vormen een plek waar groepen mensen – jong en oud – samenkomen om muziek en plezier te maken.

Dit betekent ook dat onze grote muzikale familie en haar entourage veel kwetsbare personen telt. Hoewel wij als fanfareorkest dagelijks inzetten om mensen samen te brengen door muziek, zien wij het nu als onze taak om het welzijn van onze muzikanten en het publiek op de eerste plaats te zetten.

Iedereen is mee verantwoordelijk om de overdracht van ziekte te beperken. De Koninklijke Fanfare U.L.T.O. neemt daarom verdere maatregelen om haar leden te beschermen en de verspreiding van het coronavirus te vertragen.

We volgen dus de bijkomende maatregelen van de overheid om alle recreatieve en culturele activiteiten te annuleren, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn. We hopen natuurlijk onze geliefde hobby, het beoefenen van super leuke blaasmuziek, zo snel mogelijk weer met ons allen te mogen uitoefenen.

Laten we positief blijven en wij hopen u snel weer te zien ondanks deze moeilijke tijd en wensen u en uw naasten alle gezondheid toe!!

Bestuur Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen – Ewijk.

Geef een antwoord