MUZIEK OP SCHOOL PROJECT

Hoe leuk is het om een muziekinstrument te spelen?

Koninklijke Fanfare heeft in samenwerking met basisschool de Wegwijzer (Winssen) en de Reuzepas (Ewijk) een project opgestart om kinderen kennis te laten maken met muziek.

De kinderen kunnen deelnemen aan de blazersklas of slagwerkklas. In de blazersklas leer je saxofoon of trompet spelen. In de slagwerkklas leer je percussie en drums te bespelen.

De proeflessen hiervoor vinden plaats op vrijdag 5, 12 en 19 november om 14:30 uur (direct na schooltijd) op De Wegwijzer te Winssen. Voor instrumenten wordt gezorgd, kinderen uit Ewijk moeten alleen zelf voor vervoer regelen.

Op 19 november zal er slotoptreden zijn met alle deelnemers uit beide klassen. Dit zal plaatsvinden in het Verenigingsgebouw U.L.T.O., het UMC Muziekcentrum, Notaris Stephanus Roesstraat 3, 6645 AD Winssen. Aanvang 18:30 uur. Iedereen is natuurlijk welkom!

Na de drie lessen kiest uw kind om wel of niet door te gaan. De lessen blijven direct na schooltijd. De blazersklas start op vrijdag en de slagwerkklas op woensdag in de week van 24 november 2021. Deelname aan de blazersklas en slagwerkklas, zowel de proeflessen als de vervolglessen zijn gratis en worden gefinancierd door de beide basisscholen. Wil je meedoen? Heeft u zelf vragen? Neem dan contact op met de leerkracht van groep vijf of zes van basisschool de Wegwijzer of de Reuzepas. Ook kunt u het inschrijfformulier aanvragen via info@ulto.nl Het formulier wordt u dan toegezonden. Of: download hier het inschrijfformulier.
Insturen svp naar info@ulto.nl