Agenda

Agenda

Welkom op de agenda van Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen – Ewijk.
Via onze agenda blijft u exact op de hoogte van alle activiteiten en concerten van Koninklijke Fanfare U.L.T.O.

ULTO TRADITIONEEL KERSTCONCERT

December 18 2022

Het kerstgevoel overvalt je en geeft je even een ultiem geluksmoment! Het is de mooiste tijd van het jaar! De kerstboom versieren zodat de lichtjes in de kerstbomen fonkelen, kerstkransjes eten tot je erbij neervalt, op de bank ‘All You Need is de Love Kerstspecial’ kijken in een afzichtelijke foute trui met een eland/sneeuwpop erop en cadeautjes onder de kerstboom leggen.

Ook, muziek en kerst gaan hand in hand en een traditie rond kerst is natuurlijk naar een kerstconcert gaan!

Jaarlijks organiseert Koninklijke Fanfare ULTO een magisch kerstconcert, met dit jaar als thema “Christmas Feelings”.

Kom in de kerststemming en laat u meeslepen door de mooiste kerstnummers
van over de hele wereld, uitgevoerd door het orkest van de Koninklijke Fanfare ULTO, Popkoor Vision en de virtuoze violist Johnny Rahaket, begeleidt door Herman van Aar.

Joy Grisel presenteert het kerstconcert en verteld u alles over de muzieknummers.

Kerstconcert “Christmas Feelings”, zondag 18 december in de prachtig versierde RK Johannes de Doper kerk, Julianastraat 9 in Ewijk. Aanvang 14:00 uur, de deur is open om 13:30 uur en de toegang is gratis!

ULTO KERSTKLANKEN IN EWIJK

Zondagmiddag 18 december 2022

Terwijl iedereen nog heerlijk na heeft kunnen genieten van een relatief zachte herfst zijn Koninklijke Fanfare U.L.T.O. en Popkoor Vision al druk bezig met de voorbereidingen van een mooi Kerstconcert op 18 december 2022. Om te beginnen was er het kiezen van het repertoire: welke liedjes speelt U.L.T.O. en welke liedjes gaat Vision ten gehore brengen? 

Speciaal voor u gaat het fanfare orkest enkele kerstliedjes uitvoeren waar u, samen met het koor, met mee kunt zingen!

Als speciale gast voegt violist Johnny Rahaket, begeleidt door Herman van Aar, een extra geluid toe aan het geheel, dat u vast nog nooit eerder gehoord heeft in Ewijk en zeker niet in de Heilige Johannes de Doper kerk. Dat het een mooi en bijzonder concert wordt, daar hoeft u niet aan te twijfelen.

Het kerstconcert heeft als thema “Christmas Feelings”, dus zet de datum alvast in uw agenda: zondagmiddag 18 december 2022.
Vanaf 13.30 uur gaan de deuren open en om 14.00 uur beginnen wij met het concert, een unieke samenwerking tussen de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. uit Winssen – Ewijk en popkoor Vision uit Winssen.

De presentatie is in de vertrouwde handen van Joy Grisel.

Het wordt een feestelijke middag vol muzikale verrassingen, die u zeker niet wil missen.

UNIEK DUBBELCONCERT U.L.T.O. EN MUZIEKVERENIGING ANIMATO UIT NISTELRODE.

Zondag 9 oktober 2022

Tijd voor warmte, gezelligheid en mooie muziek! Op zondag 9 oktober as. zullen Koninklijke Fanfare U.L.T.O. en Muziekvereniging Animato uit Nistelrode een prachtig dubbelconcert geven.

Beide orkesten komen samen in een zeer afwisselend programma. Op deze middag zullen o.a. The blues Brothers Revue, The Rolling Stones on tour (Animato Nistelrode) en Soldaat van Oranje, de musical, Formule 1 theme (U.L.T.O) ten gehore gebracht worden.

The Music Kids.
Naast beide orkesten zullen de leerlingen van U.L.T.O acte de préséance geven op deze muzikale middag. Voor enkele leerlingen wordt het een extra spannend concert, zij gaan ook meespelen in het grote orkest!

U leest het, het belooft een prachtige muzikale middag te worden voor jong en oud, we hopen u hierbij voldoende enthousiast te hebben gemaakt om in het publiek plaats te nemen.

U bent van harte uitgenodigd. Zondag 9 oktober 2022 in het verenigingsgebouw van U.L.T.O., UMC Muziekcentrum, Notaris Stephanus Roesstraat 3, Winssen. We starten om 14:00 uur en de zaal is om 13:30 uur open. De entree is gratis.

ULTO MUSIC KIDS OPTREDEN ROMMELCAMP EWIJK.

Zaterdag 25 juni 2022 zullen de jeugdige muzikantjes van Koninklijke Fanfare van zich laten horen tijdens het eerste Rommelcamp 2022. De Music Kids starten hun optreden om 11:00 uur en spelen hun laatste muzieknootjes om 11:30 uur. Kom gezellig langs, er is een rommelmarkt, diverse kinderactiviteiten zoals een springkussen, suikerspin en meer. Verder is er een loterij met leuke prijzen van locale ondernemers. Alle activiteiten vinden plaats rondom de speeltuin tussen de Schevencamp en Gildcamp in Ewijk.
En.. de toegang is gratis!

Interesse of meer informatie?

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. uit Winssen – Ewijk hoort graag van U!

Op de hoogte blijven?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF