Agenda

Agenda

Welkom op de agenda van Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen – Ewijk.
Via onze agenda blijft u exact op de hoogte van alle activiteiten en concerten van Koninklijke Fanfare U.L.T.O.

KONINKLIJKE FANFARE U.L.T.O. WINSSEN – EWIJK
DODENHERDENKING 4 MEI 2022 BEUNINGEN

Op woensdagavond 4 mei zal de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen – Ewijk haar medewerking verlenen aan de jaarlijkse dodenherdenking in Beuningen.

Voor afgaand door drie tamboers met omfloerste trom gaat de stille tocht vanaf het gemeentehuis naar de herdenkingsplaats bij het ‘Monument voor Geallieerde Vliegers’ aan de van Heemstraweg in Beuningen.

Het orkest zal bij het oorlogsmonument voor de RK Kerk de herdenking op waardige wijze muzikaal omlijsten waarbij om 19:58 uur het Taptoe signaal zal worden gespeeld, gevolgd door twee minuten stilte. Daarna speelt fanfare U.L.T.O. het Wilhelmus.

Na afloop van het officiële gedeelte worden de aanwezigen uitgenodigd voor een bakje koffie, thee of een glaasje fris en zal het orkest passende muziek verzorgen.

BLAZERSKLAS GEEFT HUN EERSTE CONCERT!

Enkele maanden geleden heeft de Koninklijke Fanfare ULTO het initiatief genomen om een blazersklas te formeren met kinderen van basisschool de Wegwijzer in Winssen.

Na fiks te hebben gerepeteerd zijn de aspirant muzikantjes inmiddels zover dat zij hun kunsten aan iedereen willen laten horen!

Op zondag 27 maart aanstaande zullen de muzikantjes, samen met het jeugdorkest en ondersteund door een aantal fanfareleden hun ingestudeerde liedjes ten gehore brengen.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom: ouders, opa’s en oma’s, neefjes en nichtjes, de buren, vriendjes en vriendinnetjes!

Dus, noteer in je agenda:
Slotconcert Blazersklas
Zondag 27 maart a.s., aanvang 14:00 uur
ULTO Muziekcentrum, Not. Steph Roesstraat 3 Winssen

En.. de bar is open voor een lekkere versnapering!

WE GAAN WEER DANSEN IN WINSSEN!
Zaterdag 9 april 2022

Noteer de dansavonden in uw agenda: za. 9 april, za. 14 mei, za. 11 juni en za. 9 juli.

Het ULTO Muziekcentrum opent dan haar deuren voor een ouderwets gezellige dansavond.

Met een nieuwe DJ, Antoon Timmermans, wordt het een ongedwongen samenzijn: vrolijke en afwisselde muziek waarop heerlijk gedanst kan worden en een drankje met een hapje zorgen voor een gezellige sfeer.

Alle dansavonden worden gehouden op de zaterdagavond in het ULTO Muziekcentrum, Notaris Steph. Roesstraat 3 in Winssen. Aanvang 20:00 uur en de entree bedraagt 3 euro incl. een hapje.

Interesse of meer informatie?

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. uit Winssen – Ewijk hoort graag van U!

Op de hoogte blijven?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF