Agenda

Agenda

Welkom op de agenda van Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen – Ewijk.
Via onze agenda blijft u exact op de hoogte van alle activiteiten en concerten van Koninklijke Fanfare U.L.T.O.

ULTO VOORJAARSCONCERT

April 08 2023

De voorbereidingen voor het voorjaarsconcert zijn in volle gang! Zowel jeugd als fanfare zullen zaterdag 8 april samen acte de presence geven!

U kunt genieten van bekende nummers als Guus Meeuwis Trilogy, A tribute to Amy Winehouse, Arcade en Rock Mi. Dat is echter niet het enige!

Onze jonge trompettist Bart van Beuningen zal met Morricone’s Melody een mooi solowerk ten gehore brengen.

Het concert begint om 19:30 en vindt plaats in ons eigen ULTO muziekcentrum te Winssen! U komt toch ook

ULTO KERSTCONCERT   “CHRISTMAS FEELINGS”

December 18 2022

Het kerstgevoel overvalt je en geeft je even een ultiem geluksmoment! Het is de mooiste tijd van het jaar! De kerstboom versieren zodat de lichtjes in de kerstbomen fonkelen, kerstkransjes eten tot je erbij neervalt, op de bank ‘All You Need is de Love Kerstspecial’ kijken in een afzichtelijke foute trui met een eland/sneeuwpop erop en cadeautjes onder de kerstboom leggen.

Ook, muziek en kerst gaan hand in hand en een traditie rond kerst is natuurlijk naar een kerstconcert gaan!

Jaarlijks organiseert Koninklijke Fanfare ULTO een magisch kerstconcert, met dit jaar als thema “Christmas Feelings”.

Kom in de kerststemming en laat u meeslepen door de mooiste kerstnummers
van over de hele wereld, uitgevoerd door het orkest van de Koninklijke Fanfare ULTO, Popkoor Vision en de virtuoze violist Johnny Rahaket, begeleidt door Herman van Aar.

Joy Grisel presenteert het kerstconcert en verteld u alles over de muzieknummers.

Kerstconcert “Christmas Feelings”, zondag 18 december in de prachtig versierde RK Johannes de Doper kerk, Julianastraat 9 in Ewijk. Aanvang 14:00 uur, de deur is open om 13:30 uur en de toegang is gratis!

UNIEK DUBBELCONCERT U.L.T.O. EN MUZIEKVERENIGING ANIMATO UIT NISTELRODE.

Zondag 9 oktober 2022

Tijd voor warmte, gezelligheid en mooie muziek! Op zondag 9 oktober as. zullen Koninklijke Fanfare U.L.T.O. en Muziekvereniging Animato uit Nistelrode een prachtig dubbelconcert geven.

Beide orkesten komen samen in een zeer afwisselend programma. Op deze middag zullen o.a. The blues Brothers Revue, The Rolling Stones on tour (Animato Nistelrode) en Soldaat van Oranje, de musical, Formule 1 theme (U.L.T.O) ten gehore gebracht worden.

The Music Kids.
Naast beide orkesten zullen de leerlingen van U.L.T.O acte de préséance geven op deze muzikale middag. Voor enkele leerlingen wordt het een extra spannend concert, zij gaan ook meespelen in het grote orkest!

U leest het, het belooft een prachtige muzikale middag te worden voor jong en oud, we hopen u hierbij voldoende enthousiast te hebben gemaakt om in het publiek plaats te nemen.

U bent van harte uitgenodigd. Zondag 9 oktober 2022 in het verenigingsgebouw van U.L.T.O., UMC Muziekcentrum, Notaris Stephanus Roesstraat 3, Winssen. We starten om 14:00 uur en de zaal is om 13:30 uur open. De entree is gratis.

ULTO MUSIC KIDS OPTREDEN ROMMELCAMP EWIJK.

Zaterdag 25 juni 2022 zullen de jeugdige muzikantjes van Koninklijke Fanfare van zich laten horen tijdens het eerste Rommelcamp 2022. De Music Kids starten hun optreden om 11:00 uur en spelen hun laatste muzieknootjes om 11:30 uur. Kom gezellig langs, er is een rommelmarkt, diverse kinderactiviteiten zoals een springkussen, suikerspin en meer. Verder is er een loterij met leuke prijzen van locale ondernemers. Alle activiteiten vinden plaats rondom de speeltuin tussen de Schevencamp en Gildcamp in Ewijk.
En.. de toegang is gratis!

Interesse of meer informatie?

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. uit Winssen – Ewijk hoort graag van U!

Op de hoogte blijven?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF