Agenda

Agenda

Welkom op de agenda van Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen – Ewijk.
Via onze agenda blijft u exact op de hoogte van alle activiteiten en concerten van Koninklijke Fanfare U.L.T.O.

WE GAAN WEER DANSEN IN WINSSEN!
Zaterdag 10 september 2022

Vanaf zaterdag 10 september is er elke maand weer de bekende ULTO Dansavond.

Het ULTO Muziekcentrum opent dan haar deuren voor een ouderwets gezellige dansavond.

Met DJ Antoon Timmermans wordt het een ongedwongen samenzijn: vrolijke en afwisselde muziek waarop heerlijk gedanst kan worden en een drankje met een hapje zorgen voor een gezellige sfeer.

Alle dansavonden worden gehouden op de zaterdagavond in het ULTO Muziekcentrum, Notaris Steph. Roesstraat 3 in Winssen. Aanvang 20:00 uur en de entree bedraagt 4 euro incl. een hapje.

 

BLAZERSKLAS GEEFT HUN EERSTE CONCERT!

Enkele maanden geleden heeft de Koninklijke Fanfare ULTO het initiatief genomen om een blazersklas te formeren met kinderen van basisschool de Wegwijzer in Winssen.

Na fiks te hebben gerepeteerd zijn de aspirant muzikantjes inmiddels zover dat zij hun kunsten aan iedereen willen laten horen!

Op zondag 27 maart aanstaande zullen de muzikantjes, samen met het jeugdorkest en ondersteund door een aantal fanfareleden hun ingestudeerde liedjes ten gehore brengen.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom: ouders, opa’s en oma’s, neefjes en nichtjes, de buren, vriendjes en vriendinnetjes!

Dus, noteer in je agenda:
Slotconcert Blazersklas
Zondag 27 maart a.s., aanvang 14:00 uur
ULTO Muziekcentrum, Not. Steph Roesstraat 3 Winssen

En.. de bar is open voor een lekkere versnapering!

ULTO MUSIC KIDS OPTREDEN ROMMELCAMP EWIJK.

Zaterdag 25 juni 2022 zullen de jeugdige muzikantjes van Koninklijke Fanfare van zich laten horen tijdens het eerste Rommelcamp 2022. De Music Kids starten hun optreden om 11:00 uur en spelen hun laatste muzieknootjes om 11:30 uur. Kom gezellig langs, er is een rommelmarkt, diverse kinderactiviteiten zoals een springkussen, suikerspin en meer. Verder is er een loterij met leuke prijzen van locale ondernemers.Alle activiteiten vinden plaats rondom de speeltuin tussen de Schevencamp en Gildcamp in Ewijk.
En.. de toegang is gratis!

Interesse of meer informatie?

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. uit Winssen – Ewijk hoort graag van U!

Op de hoogte blijven?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF