Acties

Acties zijn essentieel geworden. Het zorgt niet alleen voor financiële stabiliteit, want door muzikanten, jong en oud bij elkaar te brengen, geeft het ook 'n gevoel van samenhorigheid.

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. houdt jaarlijks acties voor haar clubkas!

De Koninklijke Fanfare U.L.T.O. kan als muziekvereniging wel wat extra geld gebruiken naast de contributie en eventuele subsidies. Ieder jaar organiseert de fanfare diverse activiteiten en acties als aanvulling op de andere inkomsten die de muziekvereniging nodig heeft. Niet onbelangrijk: het is een leuke verdienste voor de vereniging, wat momenteel heel hard nodig is.

En natuurlijk hebben we verschillende bestedingsdoelen van de opbrengsten!
Om muziek te maken heb je instrumenten nodig en muzikanten die noten kunnen lezen en muziek kunnen maken. Verder werken we met professionele muziekdocenten die muzieklessen verzorgen. Als lid van de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. krijg je een instrument in bruikleen.

Daarnaast is U.L.T.O. de trotse  eigenaar van een eigen muziekgebouw, genaamd het U.M.C.  (ULTO Muziek Centrum) in Winssen. Het onderhoud van het UMC natuurlijk veel. Dit alles vergt soms fikse investeringen en de opbrengsten van onze acties en activiteiten gebruiken we graag voor deze doelen.

Anjeractie Prins Bernhard Cultuurfonds.

De jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds start in mei. Koninklijke Fanfare U.L.T.O. mocht het afgelopen jaar 100% van de opbrengst houden. Ook de U.L.T.O. collectanten zetten zich in voor de plaatselijke fanfare en houden hierdoor de lokale culturele activiteiten in de leef gemeenschap van Winssen en Ewijk in leven! Ook stelt uw donatie de muziek vereniging in staat om de clubkas aan te vullen voor de aanschaf van nieuwe muziek instrumenten en het onder-houd hiervan.

Avond vierdaagse Winssen-Ewijk.

Elk jaar in mei organiseert de Koninklijke Fanfare U.L.T.O Winssen-Ewijk een evenement, de jaarlijkse avond wandelvierdaagse Winssen – Ewijk.  De wandelaars wandelen door Winssen en Ewijk en doen ook een klein stukje van Beuningen aan. Er worden drie routes uitgezet door Winssen en Ewijk van 5, 10 en 15 km en gaan door de fraai gelegen buitengebieden van Winssen en Ewijk.
Er doen veel kinderen van de twee basisscholen mee en wandelaars zien het als een mooie oefening voor de Nijmeegse Vierdaagse.
Op vrijdagavond worden alle lopers feestelijk onthaald door Koninklijke Fanfare U.L.T.O., bij het muziek centrum van U.L.T.O. waar ook de medailles zullen worden uit gedeeld. Op deze manier haalt de muziek vereniging extra geld op. In tijden dat de subsidies steeds minder worden is dat belangrijk.

Kerststerren actie

In de maand december, als de kerst voor de deur staat, staan leden van U.L.T.O. met hun kerststerrenkraam vanaf vrijdagavond tot zondagmiddag bij de JAN LINDERS in Ewijk en JUMBO Loeffen in Winssen. Kerststerren kunnen worden opgehaald op beide locaties. U kunt ook kerststerren reserveren via de leden van U.L.T.O. of via info@ulto.nl. Hiermee steunt u de clubkas van U.L.T.O.

Potgrond actie

De jaarlijks U.L.T.O. Potgrond actie, wordt gehouden in het voorjaar (februari/maart). De leden gaan vooraf huis aan huis langs de deuren waarbij bewoners kunnen intekenen op lijsten en de zakken worden één week later, bij u thuis bezorgd. Mocht u niet thuis zijn dan kunt u ook zakken potgrond reserveren via de leden van U.L.T.O. of via info@ulto.nl.
Als wij met onze potgrondactie starten, kijk dan op onze U.L.T.O. Facebook pagina voor de actuele prijs per zak en de voordelige aanbieding van 3 zakken voor…

Interesse of meer informatie?

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. uit Winssen – Ewijk hoort graag van U!

Op de hoogte blijven?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF