Dansen

Dansen is als de glimlach van je ziel. Dansen is een verslaving die we iedereen gunnen! Er is niets waarin jij zo kan uitleven als in dansen op het ritme van de muziek!

U.L.T.O. dansavond: Een ideale avond vol gezelligheid, dans en goede muziek!

Dansen bij U.L.T.O., een gezellig avondje uit!
Nonstop de lekkerste dansmuziek. Als je wil dansen, dan kun je dansen! Want dansen is de leukste manier van bewegen, ontspannen en samen plezier hebben.

Elke tweede zaterdag van de maand is er een dansavond in het U.L.T.O. Muziekcentrum. Diskjockey Antoon Timmermans draait fijne dansmuziek en waar je een avondje kunt dansen op heerlijke ouderwetse dansmuziek in een modern jasje met o.a. de foxtrot, Engelse wals, slow-fox, jive, chachacha, rumba, veléta enz. En.. wat denkt u van de wervelende sirtaki en niet te vergeten, natuurlijk ook de Line-dance. Werkelijk alle dansen passeren de revue.

Het U.L.T.O. Muziekcentrum leent zich al ruim twintig jaar perfect voor een avondje dansen.
De parketvloer ligt er altijd puik bij en vrijwilligers zorgen voor een drankje en een hapje.
Voor de entree hoeft niemand het te laten, die is uiterst bescheiden.

We merken het allemaal. Het leven wordt steeds drukker. Tijd om samen iets leuks te doen is schaars. Werk, kinderen, vrienden en familie, ze nemen allemaal tijd in beslag. Hoe combineer je bijkomen van het dagelijks leven met een gezellige avond uit met je partner? Door dansen bij ULTO ontsnap je even uit de drukte van alledag. Samen één keer in de maand een gezellig avondje weg om in een sfeervolle omgeving te dansen op de muziek van toen en nu.

Natuurlijk is iedereen welkom op onze gezellige dansavonden. Een ideale avond vol dans, gezelligheid  en goede muziek!

Dus dansliefhebbers, bij U.L.T.O. is het bal. Vanaf 20.00 uur tot 23.30 uur wordt er gedraaid en gezwierd aan de Notaris Stephanus Roesstraat nummer 3 in Winssen. De zaal is open om 19.30 uur

De entreeprijs houden wij laag en is 4.00 euro per persoon. Regelmatig zullen de mensen verwend worden met een stukje kaas, worst of een warm hapje.

Onze missie: dansen is voor iedereen en iedereen kan dansen!

Interesse of meer informatie?

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. uit Winssen – Ewijk hoort graag van U!

Op de hoogte blijven?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF