Sponsoren

Samen genieten van de mooie muziek van de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. tijdens dorpsevenementen. U.L.T.O., muziek en ritme vinden samen hun weg naar onze sponsoren.

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. is dé muziekvereniging uit Winssen – Ewijk. 

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. is dé muziekvereniging uit Winssen – Ewijk.
De Koninklijke Fanfare U.L.T.O staat midden in de samenleving en neemt deel aan veel sociaal-maatschappelijk activiteiten in en buiten Winssen en Ewijk.

De muziekvereniging kan simpelweg niet bestaan van de inkomsten die zij krijgt door haar optredens, subsidies en lidmaatschap van de leden. Iedere cent kunnen wij goed gebruiken voor de aanschaf van bijvoorbeeld educatief materiaal voor onze vereniging.
Mede door sponsors kan de muziekvereniging haar activiteiten verder blijven ontplooien.

Dankzij de financiële en materiële steun van onze sponsoren kan onze vereniging de doelstellingen verwezenlijken en haar steentje bijdragen aan de leefbaarheid van de gemeenschappen van Winssen en Ewijk.

Met de sponsoring helpen zij onze vereniging enorm. Denk hierbij aan een bijdrage aan aanschaf muziekinstrumenten, nieuwe bladmuziek en het onderhoud van het U.L.T.O. Muziekcentrum. Dank zij de geweldige steun van onze sponsors kunnen wij de vereniging draaiend houden. De Koninklijke Fanfare U.L.T.O. is haar sponsoren dan ook heel dankbaar.

Draagt u de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. ook een warm hart toe?

Draagt u de Koninklijke Fanfare U.L.T.O uit Winssen – Ewijk ook een warm hart toe?
Wilt u ook onze sponsor worden? Dat kan!

Wij willen graag onze passie met u delen.
Wij plaatsen uw bedrijf op een podium voor lokaal en regionaal publiek.

Dit kan door een bericht te sturen naar de sponsor commissie van Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen – Ewijk. Wij komen dan graag met u praten en informeren over de mogelijkheden in het sponsorplan van U.L.T.O. 

Sponsorcommissie Koninklijke Fanfare U.L.T.O.
Contact

Leo van Beuningen
Hoogewaard 3, 6645 AA Winssen.
m. 06 57950154
e. secretaris@ulto.nl

Interesse of meer informatie?

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. uit Winssen – Ewijk hoort graag van U!

Op de hoogte blijven?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF