Music Kids

Muziek maken is cool!  En.. muziek maken met vriendjes en vriendinnetjes is natuurlijk het allerleukst!  U.L.T.O. heeft een muziekinstrument voor jou!  Go for it!

Music Kids: onze muzikale kinderen!

Music Kids! De naam zegt het al: onze vrolijke, ondeugende muzikale kinderen!
Het is een echt blaasorkest voor aanstormend muzikaal talent, voor jong en oud om met trompetten, saxofoons, trombones, tuba’s en slagwerk coole muziek te maken.

Heb je al eens geprobeerd geluid te krijgen uit een trompet, saxofoon of een trombone?

De Music Kids experimenteren met geluid en ritme. Er worden veel verschillende liedjes gespeeld; hippe muziek met bekende hits, pophits en ook de want minder bekende liedjes.

Met leeftijd genootjes samen muziek maken en ernaar luisteren is een echte belevenis! Spelenderwijs muziek maken of ontdekken en een instrument leren spelen is gewoon te gek!

 Heb jij altijd al een muziekinstrument willen bespelen of op het podium willen staan?
Durf jij het aan om solo te spelen? Bij de Music Kids kun je met je instrument de zaal op z’n kop zetten! Lid zijn van de Music Kids is vet stoer.

Tijdens de repetities van De Music Kids wordt behalve veel gelachen ook veel geleerd.
Elke week wordt er geoefend, gepoetst en geschaafd om het muzieknummer onder de knie te krijgen. En daar horen natuurlijk optredens bij als het Carnavals optreden, BijWa concert, Sinterklaas intocht, met Kerstmis en een heuse voorspelmiddag voor ouders, broertjes en zusjes, vriendjes of vriendinnetjes en opa’s en oma’s waar de Music Kids iedereen laat genieten van hun optreden. En dat levert altijd een druk en gezellig muziekfeest op!

Het leerlingenorkest is meer dan alleen muziek maken. Naast het muziek maken heeft de jeugd geregeld activiteiten zoals dagjes uit en andere gezamenlijk activiteiten.

Kortom, samen muziek maken, samen praten, ideeën uitwerken en lekker creatief bezig zijn. Dat zijn de ULTO Music Kids!

Music Kids

Interesse of meer informatie?

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. uit Winssen – Ewijk hoort graag van U!

Op de hoogte blijven?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF