Nieuwe muzikanten altijd welkom bij fanfare ULTO!

Ook een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen?  Onze fanfare is altijd op zoek naar nieuwe leden om eens een nieuwe hobby uit te proberen. Wat te denken van een hobby waar muziek in zit!

ULTO wil graag het orkest uitbreiden met o.a. slagwerkers, hoornisten en bugels. Instrumenten met een schitterende klank en een schitterende partij. Maar bespeel je een ander instrument, geen probleem! Je bent natuurlijk van harte welkom. Ook op alle andere fanfare instrumenten kunnen we altijd versterking gebruiken, we hebben altijd een plaatsje voor je in ons orkest.

Voor jong en oud hebben we muzieklessen in de aanbieding. Enthousiaste en deskundige docenten leren je stap voor stap de geheimen van musiceren te ontdekken. Een vaardigheid waar je veel plezier aan gaat beleven. Onze vereniging stelt gratis een instrument ter beschikking. Daarnaast worden de lessen wekelijks in ons eigen UMC verenigingsgebouw gegeven (Winssen) of in het MFA ’t Hart, Den Elt 17, Ewijk. Dichterbij huis is bijna niet mogelijk!

Heb je al ervaring als muzikant dan is de weg naar de slagwerkgroep of het fanfareorkest snel gemaakt. In overleg met jou, de dirigent of instructeur bekijken we samen hoe jij een waardevolle bijdrage kunt gaan leveren.

Met name willen we ook een oproep doen aan oud-leden van het fanfarecorps die mogelijk wat ruimer in hun tijd zijn komen te zitten en nog steeds de kriebels hebben om een eventuele terugkeer in ons fanfarecorps te overwegen. Bij ons staat de deur altijd open.

Ook niet onbelangrijk, wat vind je bij de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen-Ewijk:
*Een gezonde dosis muzikaliteit;
*Goeie muziek; pop, klassiek, mars, ballads, filmmuziek
*Een gezonde dosis humor en gezelligheid;
*Leuke optredens binnen en buiten het dorp;
*Persoonlijke ontwikkeling (muzikale ontwikkeling en durven optreden voor publiek);
*Gewoon een erg leuke vrijetijdsbesteding.

Mogelijkheden genoeg dus om jezelf te ontwikkelen op allerlei gebied.

Wil je ook muziekles gaan volgen via de Koninklijke Fanfare ULTO, heb je gewoon interesse of wil je nadere informatie hebben, neem dan even contact op met:
Leo van Beuningen (secretaris)
e. info@ulto.nl
m. 06 57 950 154

Wendy Groenen (jeugd coördinator)
 e. jeugdcoordinator@ulto.nl

Loop anders eens binnen op de dinsdagavond (repetitie fanfare) tussen 19:45 uur en 22:00 uur in het ULTO Muziekcentrum, Not. Steph. Roesstraat 3, Winssen.

Je kunt uiteraard ook altijd even kijken op onze prachtige informatieve website: www.ulto.nl