Uniek dubbel concert U.L.T.O. en muziekgezelschap Animato uit Nistelrode.

Inmiddels zijn we belandt in de nazomer en het begint weer kouder te worden buiten. Nog even en de herfst zal haar intrede gaan doen. Tijd voor warmte, gezelligheid en mooie muziek!

Op zondag 9 oktober as. zullen Koninklijke Fanfare U.L.T.O. en Muziekvereniging Animato uit Nistelrode een prachtig dubbelconcert geven.

De orkesten zijn inmiddels een aantal weken druk aan het werk om u een afwisselend programma voor te kunnen schotelen op deze unieke middag.  Beide orkesten, met verschillende klanken en stijlen, komen samen in een zeer afwisselend programma. Op deze middag zullen o.a. The blues Brothers Revue, The Rolling Stones on tour (Animato Nistelrode) en Soldaat van Oranje, de musical, Formule 1 theme (U.L.T.O) ten gehore gebracht worden.

The Music Kids.
Naast beide orkesten zullen de leerlingen van U.L.T.O acte de préséance geven op deze muzikale middag. Zij zijn al weken druk bezig met repeteren om te laten horen en zien wat ze in huis hebben. Voor enkele leerlingen wordt het een extra spannend concert, zij gaan ook meespelen in het grote orkest!

U leest het, het belooft een prachtige muzikale middag te worden voor jong en oud, we hopen u hierbij voldoende enthousiast te hebben gemaakt om in het publiek plaats te nemen.

U bent van harte uitgenodigd.
Zondag 9 oktober 2022 in het verenigingsgebouw van U.L.T.O., het UMC Muziekcentrum,
Notaris Stephanus Roesstraat 3, Winssen.
We starten om 14:00 uur en de zaal is om 13:30 uur open.
De entree is natuurlijk gratis!